Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan Tesislerimize Ziyaret

  • Anasayfa
  • Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan Tesislerimize Ziyaret
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan Tesislerimize Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lüfü Savaş, Erzin’de bulunan Amon Kimya ve Makine San. Tic. Ltd. Şti. tesislerini ziyaret etti.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsüren, YK Başkan Yardımcısı Necmettin Ösüren ve Mert Özsüren tarafından karşılanan Başkan Savaş’a çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. 

Temizlik, Tekstil, Gıda, Demir-Çelik, Tutkal, Boya, Cam, Ambalaj, Kâğıt ve Kozmetik, Çimento, Termik Santraller ve Gübre sanayinin ana girdileri olan kimyevi maddeler ve sınai-tıbbi gazların ithalatını, üretimini tedariğe konu depolama ve lojjstik faaliyetlerini gerçekleştirmekte olduklarını söyleyen Mehmet Özsüren, “Amon Kimya şirketimiz uluslar arası kaliteye verdiği önem çerçevesinde aldığı belgeler ve uyguladığı standartlar, yaptığı müşteri odaklı çalışmalar ve Ar-Ge  konusundaki yatırımları ile sektörün öncü kuruluşu olmayı hedeflemektedir” dedi.

Erzin Belediye Başkanımız Ökkeş Elmasoğlu ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lüfü Savaş’da firmanın çalışmalarını yakından izlediğini ve gelecekte birçok başarıya imza atacaklarına inandığını söyledi.